Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

polibek

2. 9. 2010 17:57
tak to je dobrý :)

chůvu máme taky, ale to je baba jak řemen, děti depku nemají čas dostat. Zlatá Gerda;-D

0 0
možnosti

Vikina2

2. 9. 2010 18:15
Re: tak to je dobrý :)

:-) taky jsem měl takovou! Říkali jí heilige Anna, ovšem otec jí nazýval starou čarodějnicí. Byla to jinak jediná místní porodní bába von nah und ferne, takže když měla jít do transportu (odsunu), vydiskutovala těhotná manželka okresního tajemníka pomocí válečku na nudle s chotěm její vyškrtnutí ze seznamu. Také první slova, které mě naučila, byla "du böse Bube" :-P.

0 0
možnosti

Ježikača

2. 9. 2010 17:40
hm,

chápu, že jde o popis rozežranosti jistých kruhů. ale chůvy bývaly vždycky (tam kde na to bylo) a deprese není otázka věku. možná, že ten tatínek chtěl říci, že neměl dlouho na syna čas, tak mu to draze vynahradil. a nebo ji jeho syn opravdu má. syn mé známé se regulérně léčil s anorexií. možná se nás to netýkalo proto, že na to nikdo neměl čas. ale taky jsem měla spolužáka, co se ve třetí třídě oběsil. tehdy se řeklo kvůli špatným vztahům v rodině. dnes by asi byla řeč o depresi.

0 0
možnosti

polibek

2. 9. 2010 17:59
Re: hm,

madam, někdy je chůva nutností, pokud jsou oba pracující a chůvu seženete již od 50 kč za hodinu pokud nebudete náročná, a nebudete ji nutit vařit a uklízet, ale budete ji mít pouze jako doprovod . Dovolit si může i průměrná pracující

0 0
možnosti

Richard Kába

2. 9. 2010 10:04
:)

Hezky napsane. Ale je to i tim, ze jsme malo sebekriticti. Take jsme si zili uplne jinym zpusobem nez nasi rodice a prarodice a ktery jim pripadal o tolik jiny a mene pochopitelny. Navic po revoluci se zmenilo hodne veci a na nase deti pusobi mnohem vice vlivu, maji vice moznosti ...

... vyvoj nezastavite a je to stale jenom o nasem prehnanem konzervatismu. Oni take nebudou chapat ty svoje :)

0 0
možnosti

eNden

1. 9. 2010 21:23
Taky jsme

měli své deprese, ale neřešili je za nás jiní. Jo, doba si žádá své ... Kdo ví Adriano, s čím na tebe Tvoje dítko přijde. Postaru se žít nedá a klíč na krk už mu zavěšovat nebudeš. Nejdřív miminku opatříš pojištění Sluníčko, pak ho zapíšeš do školky s výukou jazyků, pak mu předplatíš několikero kroužků a budeš se zajímat o nejlepší školy pro jeho vzdělání. Myslím si, že už Tvé dítě asi nebude prolézat kanalizační trouby připravené k jejich zabudování, ani že bude někde na ulici hrát vybiku, stavět si bunkr z materiálu určenému pro stavbu čehokoliv, že bude členem nějaké party v ulici. Prostě je to o něčem jiném. :-)8-o:-)

0 0
možnosti

Jidor

1. 9. 2010 20:30
,,,

... osobně mám většinou dojem, že ta dítka často zvládají tuhle dobu lépe, než jejich rodiče

0 0
možnosti

philby

1. 9. 2010 19:30
fejsbuk

Teda, vyškrtnout z přátel na fejsbuku, to je fakt na prášky!! ;-DR^

Jo nová doba! Karma jak Brno!!

0 0
možnosti

Arth-

1. 9. 2010 19:20
Tomu asi nerozumim...

... co mas proti zahradnikum?!

;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 56
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3983x
Žena

Seznam rubrik

Oblíbené knihy